MAAND 7

Vanaf de vijfentwintigste week ga je vaker naar de verloskundige: om de drie weken. Lichamelijk voel je je waarschijnlijk nog goed, al merk je wel dat je je levensritme moet aanpassen.
 
Het hartje van je baby klopt twee keer zo snel als dat van jou. Zijn gehoor is nu al zo goed ontwikkeld dat hij stemmen die hij vaak hoort, herkent.

25
26

Gefeliciteerd, je bent zesentwintig weken zwanger! Mocht je baby vanaf nu geboren worden, dan kán hij in leven blijven. Een mijlpaal in je zwangerschap. Reden voor een klein feestje!
 
Je baby’s longetjes zijn nu goed aan het rijpen. Zo goed, dat hij zou kúnnen overleven in de buitenwereld. Maar laat hem nog maar even lekker in jouw buik blijven.


Wie je ook tegenkomt, ze vragen je altijd naar je zwangerschap. Alsof je over niets anders meer kunt praten. Zeg kort dat alles goed gaat en snijd een ander onderwerp aan als je geen zin hebt om er weer over te praten.
 
Je bent zevenentwintig weken zwanger. Je baby is nu zo groot, dat hij alleen nog met opgetrokken beentjes in je baarmoeder past. Dat voel je ook wel, want hij kan nu extra hard schoppen.

26
27

De volgende mijlpaal in je zwangerschap is bereikt: het derde en laatste trimester is aangebroken. Nu je achtentwintig weken zwanger bent, kan je buik opeens een enorme groeispurt nemen. Die prachtige ronde buik is iets om trots op te zijn en mag gezien worden!

 

Je baby krijgt steeds meer onderhuids vet en dat verandert zijn huidskleur. Van rood kleurt hij steeds meer naar babyroze.

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT