MAAND 4

Gefeliciteerd! Je bent dertien weken zwanger! Nu het eerste trimester erop zit, zul je lang niet meer zo moe en misselijk zijn als in het begin. En dus kun je nu écht gaan genieten van je zwangerschap.
 
Je baby krijgt nu nesthaartjes: witte donsharen over zijn hele lijf. En hij kan al op zijn duim zuigen! 

13
14

Heb je al wat meer energie? Volgens ervaringsdeskundigen breekt nu een leuke tijd aan waarin je je fit voelt. Ook wordt het tijd om je kraamzorg te regelen. Dat doe je natuurlijk bij Kraamzorg Mijn Baby!
  
Je baby kan rond je veertiende zwangerschapsweek zijn vingers en tenen vrijuit bewegen en dat doet hij dan ook volop. Ook zijn stembanden zijn klaar, al heeft hij daar nu natuurlijk nog niets aan.

Je kunt er soms best wakker van liggen: wat gaat er straks allemaal veranderen in jullie leven na de komst van de kleine? Minder geld te besteden, minder tijd voor elkaar … Heel normaal om je daar zorgen over te maken. Praat er samen over.
 
Je baby buigt voortdurend zijn armen en benen en zwaait met zijn vuistjes. En slikken kan hij ook al rond de vijftiende week van je zwangerschap; hij neemt af en toe een slokje vruchtwater.

15
16

Het is de zestiende week van je zwangerschap! Je voelt je op en top zwanger. Trots op je dikker wordende buik en – als je voldoende rust neemt – hartstikke fit. Geniet ervan!
 
Hoe klein zijn handen en voeten ook nog zijn, de nagels van je kind zijn klaar. En zijn vingerafdrukken ook!

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT