ERVARINGEN

Foto’s en verhalen van onze cliënten

ERVARINGEN

Lees de ervaringen van onze cliënten en geniet van hun persoonlijke foto’s en verhalen.

Yuna

14-01-2019

Ik had geen betere kraamverzorgsters kunnen wensen, na een geweldige intake met Esther wist ik eigenlijk al dat het heel goed zal gaan! Toch ben ik nog steeds onder de indruk van de professionaliteit, kennis en kunde van de dames van kraamzorg mijnBaby! Lieve Freda en Hatun! Hartelijk dank voor de superfijne kraamweek, jullie warmte en zorg voor onze kleine Yuna en haar mama! Rust, regelmaat, fijne gesprekken en vele tips, ik heb heel veel geleerd van jullie! Ik wens jullie en alle andere medewerkers van kraamzorg mijnBaby alvast een heel succesvol 2019 met vele leuke babytjes en vooral gezondheid en geluk in de komende jaren! met liefdevolle knuffel, Paul & Zita & kleine Yuna

Sara

29-12-2018

I would really like to thank and recommend Celine , who did such a great job taking care of our baby girl ! We had a bitter experience with another agency and almost ended up in a hospital, but Celine helped us with everything so well! We can’t express our feelings of appreciation! Thank you so much! You are the best ! ❤️

Ryano

02-01-2019

in 1 woord geweldig !! vandaag de laatste dag van de kraamzorg!! lieve jane super bedankt voor alles 😘😘

Amira

14-01-2019

I am so happy from kraamzorg mijn baby! Thier service is very amzing i want them again for my next pregnancy😂😂

Giuna

26-09-2016

Ik zit echt op een roze wolk, Ik heb mijn kraamzorg gehad van Mijn Baby, Esther was bij mijn bevalling, en heeft mij zo goed geholpen, een super fijne vrouw! De dagen erna kreeg ik Margo thuis, Zij heeft zo ontzettend goed voor ons gezorgd, Voor mij, voor Giuna, maar ook voor mijn andere dochtertje Giorgia ( 5 jaar ) Fruitsalades kregen wij allebei, Ze hielp haar met knutselen, het was zo gezellig!.. Ze gaf een enorme rust, een fijn gevoel. Ik heb een traantje gelaten toen zij weer weg ging. Dank jullie wel voor de super tijd!.. Liefs van ons♡

Storm

07-11-2016

Jammer dat je niet langer kon blijven kramen, je bent een topper!

Thayenna

29-11-2016

Petra bedankt voor je hele mooie en liefdevolle kraamweek wij waren super blij met jou heel veel gelachen en gedaan alles werd prima uitgelegd door je en je stond ons overal mee bij nogmaals dank je wel voor alles in onze kraam tijd je bent een topper en heel liefdevol ok geweest voor Chayenna

Georgina

09-09-2016

Een geweldige kraamzorg! Ik had niet verwacht dat ik kraamzorg zo fijn zou vinden, denk ook wel dat ik een bofkont was met mijn kraamvrouw Monique! De zorg die ze leverde aan ons is ontzettend prettig verlopen, zo kijkt iedereen thuis er op terug! Ik kon met alles bij haar terecht , en overal had ze een duidelijk antwoord op. Ook ben ik haar heel dankbaar, door haar ben ik erachter gekomen dat mijn dochtertje er gelig uitzag. Terwijl ik net uit het kraamhotel was.. Bleek ze een nachtje onder de lamp te moeten. Zonder haar was ik hier misschien nooit achter gekomen, wat het inhield en wat het kon doen.. Ik vertrouwde haar voordelig met mijn kleine meid..(dat gebeurt niet snel!) Als er oooit weer een baby komt meld ik me zeker direct aan bij mijn baby, en vraag ook zeker weer om Monique Lieve Monique, Bedankt voor de ontzettend fijne kraamweek, We hopen je ooit weer te zien! Knuffel van Georgina!

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT