WIE ZIJN WIJ

KRAAMZORG MIJN BABY

KWALITEIT

Zo hoog mogelijke kwaliteit

WERKGEBIED

Zuid- en Noord-Holland

ERVARINGEN

Onze cliëntervaringen

KLACHTEN

De mogelijkheden voor verbetering

Documenten

Wat je kan en mag verwachten

WIE ZIJN WIJ

Wij willen jou en  je gezin zo goed mogelijk ondersteunen tijdens de eerste dagen na je bevalling. Daarom stemmen wij onze zorg zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke behoeften. Zo kun je vanaf de eerste dag optimaal van je baby genieten!

MISSIE

Kraamzorg Mijn Baby wil een goede start aan het pasgeboren kind, de moeder en het gezin. Een hoge cliënt- en medewerkerstevredenheid bereiken door een continu streven om het verwachtingspatroon te overtreffen.

Kraamzorg Mijn Baby houdt rekening met de uniciteit van iedere zorgvrager en de dienst persoonlijke levenssfeer. Het kraamzorgaanbod van Kraamzorg Mijn Baby is individueel afgestemd, laagdrempelig, herkenbaar en toegankelijk.

Innovatieve en creatieve oplossingen zijn essentieel om een toonaangevende kraamzorgaanbieder te zijn in een continu veranderende zorgmarkt. Kwaliteit, Plezier en Service vormen de kernwaarden bij al het handelen van Kraamzorg Mijn Baby.

VISIE

Bij Kraamzorg Mijn Baby gaat het erom de zorgbehoefte van het gezin en specifiek die van de moeder en het kind (de cliënt) te kennen. De activiteiten zijn erop gericht een bijdrage te leveren aan het voorspoedige herstel van de moeder en de integratie van het kind in het gezin.

Kraamzorg en verloskunde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en belangrijke partners binnen de geboortezorg én bij de start van de keten jeugdzorg. In de Visie van Kraamzorg Mijn Baby staan moeder en kind centraal en wordt bijzondere aandacht besteed aan de samenwerking tussen verloskundige en kraamverzorgende.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Elke geboorte is voor ons uniek en elk gezin heeft zijn eigen vragen en wensen. Wij respecteren dat en geven daarom altijd in overleg met jou invulling aan de kraamzorg. Kraamzorg Mijn Baby staat voor een veilige en vertrouwde sfeer, waarin jij in alle rust kunt genieten van je kindje.

HOGE ZORGKWALITEIT

Zorg verlenen van een hoog kwaliteitsniveau is onze professionele plicht. Als cliënt kun je erop vertrouwen dat wij de juiste kraamzorg bieden.

EÉN AANSPREEKPUNT

Iedere cliënt krijgt bij ons een persoonlijke zorgcoach toegewezen. Zij is je vaste contactpersoon en kent je persoonlijke situatie als geen ander. Ze staat je bij vanaf het intakegesprek tot de bevalling en is op werkdagen altijd bereikbaar voor vragen.

JUISTE KENNIS & KUNDE

Het is prettig om te weten dat de verzorgende die jou straks komt ondersteunen de juiste achtergrond heeft. Kraamzorg Mijn Baby werkt uitsluitend met gekwalificeerde kraamverzorgenden, die kennis van zaken en liefde voor zorg hebben.

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT