Stafmedewerker P&O

Stafmedewerker P&O


Kraamzorg Mijn BabyKraamzorg Mijn Baby is een snel groeiende zorginstelling waarbij professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor op staat voor cliënt én medewerkers.
Kraamzorg Mijn Baby richt zich op het bieden van een goede start aan het pasgeboren kind, de moeder en het gezin. We willen een hoge cliënt- en medewerkerstevredenheid bereiken. Ons kraamzorgaanbod is individueel afgestemd, laagdrempelig, herkenbaar en toegankelijk. Samen vertegenwoordigen we de belangen van Kraamzorg Mijn Baby. Kwaliteit, Plezier en Service staan voor op!

 


Je uitdagingHet vertalen van de ontwikkelingen in de zorgsector en de arbeidsmarkt in PO&O-beleid, processen en procedures. Het zorg dragen voor kwalitatieve ondersteuning en ontwikkeling van de totale organisatie op het gebied van opleiden en personeel & organisatie. Bijdragen aan de ontwikkeling van de strategie en het beleid van de organisatie. Het ontwikkelen, beschrijven en up-to-date houden van beleid, procedures, protocollen, werkinstructies en andere standaarddocumenten op het gebied van personeel en organisatie.
Je hebt een adviserende rol met betrekking tot bijzondere thema’s: veelal van belang voor de gehele organisatie op het vlak van arbeidsvoorwaarden, sociale wetgeving en rechtspositieregelingen.
Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van ontwikkelingen binnen het vakgebied en het actueel houden van de eigen kennis.
Je coördineert het gehele opleidingstraject met betrekking tot de kraamverzorgende in opleiding.
Voor de organisatie fungeer je als casemanager verzuim, preventiemedewerker en specialist op het gebied van FWG en zorg opleidingen.
Je verzorgt voor managementinformatie op p&o gebied en je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor medewerkers, managementteamleden en teammanagers op het gebied van de CAO en wet- en regelgeving.Wat verwachten we van je?

 

  • Vakgerichte Hbo-opleiding
  • Ruime ervaring in zowel uitvoerende taken als in leiding geven.
  • Beschikt over kennis van management en managementtechnieken.
  • Kennis van de CAO
  • Kennis van en inzicht in P&O- processen en instrumenten en het arbeidsrecht
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde P&O’er die initiatief neemt en prioriteiten stelt. Je hebt kennis van de organisatie alsmede kennis van relevante wet- en regelgeving. Je volgt zowel maatschappelijke ontwikkelingen als vakgerichte ontwikkelingen en vertaalt deze naar de organisatie. Flexibiliteit, zelfstandigheid en nauwkeurigheid zijn belangrijke criteria waar je als Stafmedewerker P&O aan moet voldoen.


Het aanbod:Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie. Bij goed en degelijke functioneren is er uitzicht op vast. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, maximaal schaal FWG 50 (€ 3.410,38 per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring)

Werken bij Kraamzorg Mijn Baby betekent werken in een fijne, vertrouwde en prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden.De procedureBen jij degene die deze functie ambieert, stuur dan een motivatiebrief naar sollicitatie@kraamzorgmijnbaby.nl
Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op de afdeling P&O, telefoonnummer 088-0606703.

Reageren kan alleen en uitsluitend via de solliciteer button op deze site.


Solliciteren

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT