Kraamzorg aanvragen

KRAAMZORG AANVRAGEN VIA ONZE WEBSITE OF TELEFONISCH (088 – 06 06 700).

POSTCODE CHECK
 

Beoordeling
Cliënten beoordelen onze kraamverzorgenden met gemiddeld
sterren39,3-voor-sidbare
Ervaar hetzelfde

KRAAMZORG AANVRAGEN

Het is belangrijk je zo vroeg mogelijk aan te melden voor kraamzorg, liefst voor de vijfde maand van je zwangerschap. Zo kunnen wij je zorg optimaal inplannen en ben je gegarandeerd van het maximale aantal uren.

Kraamzorg Aanvragen

KRAAMZORG AANVRAGEN IN 4 STAPPEN

Stap 1

Meld je direct aan bij Kraamzorg Mijn Baby

Stap 2

Je ontvangt een bevestiging per mail

Stap 3

Je bent nu verzekerd van kraamzorg!

Stap 4

Binnen 3 werkdagen zal jouw persoonlijke zorgcoach telefonisch contact met je opnemen

Als je zwanger bent, meld je dan bij voorkeur voor de vijfde maand van je zwangerschap aan bij Kraamzorg Mijn Baby. Indien je je inschrijft vóór de vijfde maand van de zwangerschap, zullen wij ons uiterste best doen de geïndiceerde uren kraamzorg volledig te leveren. Indien je je daarna inschrijft, garanderen wij alleen het wettelijk minimaal aantal te leveren uren kraamzorg (32 uur verdeeld over 8 dagen), maar ook dan doen wij uiteraard ons best om alle uren te leveren. In ieder geval krijg je onder alle omstandigheden kraamzorg, ook in drukke periodes vanwege bijvoorbeeld geboortepieken of vakanties.
Bij aanvraag via de website of telefonisch ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen 3 werkdagen zal een van onze zorgcoaches telefonisch contact met je opnemen om eventuele vragen die je al hebt te beantwoorden.

ANNULERINGKOSTEN

Je hebt tot 7 dagen na bevestiging van inschrijving het recht je inschrijving ongedaan te maken. Na deze periode brengen wij bij annulering van de inschrijving annuleringskosten in rekening. Indien je in een later stadium (na de intake) annuleert, komen hier de kosten voor de intake (telefonisch of huisbezoek) bij. Indien de zorgverzekeraar deze kosten niet vergoedt (bijvoorbeeld bij een niet-medische reden of bij inschrijving bij twee kraamzorgcentra), ontvang je hiervoor zelf de factuur.

  • Annuleren kan alleen schriftelijk, door ons een e-mail of brief te sturen.
  • Bij annulering van je inschrijving bij Kraamzorg Mijn Baby brengen wij € 90,00 administratiekosten in rekening.
  • Indien je annuleert op medische gronden ben je geen annuleringskosten verschuldigd.
  • Als je hebt meegedaan aan een inschrijfactie waarbij je een cadeau van ons hebt gekregen, dan brengen wij bij annulering de kosten van dit cadeau bij jou in rekening. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
  • Het intakebezoek annuleren doe je uiterlijk 24 uur van tevoren.
  • Kunnen wij door jouw nalatigheid niet op het afgesproken tijdstip bij je aan het werk? Dan brengen wij de gemiste inkomsten bij jou in rekening, tenzij er sprake is van overmacht.

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT