Vacature

Kraamverzorgende Amsterdam e.o.

Kraamverzorgende regio Amsterdam e.o.

Kraamverzorgende regio Amsterdam e.o.

Kraamzorg Mijn Baby

Wij zijn een kraamzorgorganisatie, waarbij persoonlijke benadering en betrokkenheid voor op staat voor cliënt én medewerkers. We werken met een hecht team. Samen vertegenwoordigen we de belangen van Kraamzorg Mijn Baby. Kwaliteit, Plezier en Service staan voor op!

Kraamzorg Mijn Baby richt zich op het bieden van een goede start aan het pasgeboren kind, de moeder en het gezin. We willen een hoge cliënt- en medewerkerstevredenheid bereiken. Ons kraamzorgaanbod is individueel afgestemd, laagdrempelig, herkenbaar en toegankelijk.

Daarom vinden wij het belangrijk dat je binnen onze organisatie werkt volgens de visie en kwaliteit waar onze organisatie zoveel waarde aan hecht.

Gediplomeerde Kraamverzorgende/VIG (Amsterdam en omgeving)

De functie:
In de eerste dagen na de bevalling sta je klaar om het gezin een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.
Je bent er voor de zorg voor moeder en baby. Je neemt de voor de hand liggende huishoudelijke taken over, zodat het gezin tijd heeft om te wennen aan de baby. Ook de “grote” broers en zussen verlies je niet uit het oog, je helpt ze aan de nieuwe situatie te wennen en te betrekken bij de baby. Je leert de ouders alles over de verzorging van de baby en staat hun bij met raad en daad, zodat ze op je laatste dag met volle overtuiging kunnen zeggen dat ze een goede start hebben gehad en dat ze er klaar voor zijn om het zelfstandig te doen.

Wie ben jij:
Het in bezit zijn van het diploma Kraamverzorgende/VIG is een must!
– Je bent enthousiast, gemotiveerd en je hebt passie voor het vak
– Je hebt een groot inlevingsvermogen en beleeft plezier aan het geven van zorg
– Je bent flexibel, representatief en kan zelfstandig functioneren
– Je ben in bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij:
Werken bij Kraamzorg Mijn Baby betekent werken in een fijne vertrouwde en prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals uitzicht op vast dienstverband bij degelijk functioneren, uitstekende pensioenregeling, vergoeding belkosten, reiskostenvergoeding of bedrijfsauto, onregelmatigheidstoeslag, bedrijfskleding inclusief schoenen en een uitgebreid scholingsprogramma (KCKZ geaccrediteerd).
Salaris instap trede 4 schaal FWG 35 (afhankelijk van ervaring) met mogelijkheid tot groei naar FWG 40 (€ 17,30 p.u.)

De procedure
Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op de afdeling P&O, telefoonnummer 088-0606700, email: sollicitatie@kraamzorgmijnbaby.nl.
Reageren kan alleen en uitsluitend via de solliciteer button op deze site.

Solliciteren

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT