FINANCIËLE MEDEWERKER (24-32 uur)

Financiële Medewerker (24-32 uur)

Kraamzorg Mijn Baby

Kraamzorg Mijn Baby is een zorginstelling waarbij professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor op staat voor cliënt én medewerkers.
Kraamzorg Mijn Baby richt zich op het bieden van een goede start aan het pasgeboren kind, de moeder en het gezin. Een hoge cliënt- en medewerkerstevredenheid staan hoog in het vaandel. Ons kraamzorg aanbod is individueel afgestemd, laagdrempelig, herkenbaar en toegankelijk. Samen vertegenwoordigen we de belangen van Kraamzorg Mijn Baby. Kwaliteit, Plezier en Service staan voor op!

 

Je uitdaging

Het zorgdragen voor een goede verwerking van de debiteurenadministratie en salarisadministratie. Je verwerkt de uren uit de zorgdossiers per individuele kraamverzorgende, je voert mutaties door en houdt hierbij nauw contact met de accountant met betrekking tot de uitvoer van de salarisadministratie. Je bewaakt de debiteuren; je controleert, bewaakt termijnen, verzorgt aanmaningen en voert het incassobeleid uit.
Je rapporteert maandelijks naar directie met betrekking tot o.a. het aantal zorguren, werkuren, ziekte uren, reisuren, enz. Je bent verantwoordelijk voor je eigen afdeling en beheert en bewaakt deze met jouw financiële kennis en vaardigheden.

Wat verwachten we van je?

 

  • Vakgerichte hbo-opleiding (financiële/commerciële hbo-opleiding en/of werkervaring)
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Ervaring met diverse computer- en salarissystemen, zoals Twinfield en ervaring met CRM
  • Sterk organisatievermogen en accuraat
  • Zakelijk, standvastig en klantvriendelijk (zowel intern als extern)
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden
  • Affiniteit met de zorg cao

Je bent iemand die initiatief neemt en prioriteiten stelt. Je bent communicatief sterk, je bent zakelijk op de juiste momenten en je hebt goede sociale vaardigheden. Flexibiliteit, zelfstandigheid en nauwkeurigheid zijn belangrijke criteria waar je als medewerker financiën aan moet voldoen.

Het aanbod:

We zijn op zoek naar iemand voor langere tijd. Bij goed en degelijke functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, maximaal schaal FWG 35 (€ 2.566,28 per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring)

Werken bij Kraamzorg Mijn Baby betekent werken in een fijne, vertrouwde en prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

De procedure

Ben jij degene die deze functie ambieert, stuur dan een motivatiebrief naar sollicitatie@kraamzorgmijnbaby.nl
Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op de afdeling P&O, telefoonnummer 088-0606703.

Reageren kan alleen en uitsluitend via de solliciteer button op deze site.

Solliciteren

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT