BORSTVOEDING

De beste start voor jou en je baby.

POSTCODE CHECK
 

Beoordeling
Cliënten beoordelen onze kraamverzorgenden met gemiddeld
sterren39,3-voor-sidbare
Ervaar hetzelfde

BORSTVOEDING

Borstvoeding is de beste start voor jou en je baby. Kraamzorg Mijn Baby informeert je graag op een professionele wijze, zodat je bewust kunt kiezen welke voeding je aan je baby gaat geven.

Kraamzorg Aanvragen

VOORBEREID VOEDEN

Borstvoeding geven is het logische vervolg op je zwangerschap en bevalling. Het is de meest natuurlijke en effectieve manier om je baby te beschermen, te voeden en te koesteren. De keuze om je baby wel of geen borstvoeding te geven is geheel door jou te bepalen. Het is goed om vooraf een beslissing te nemen, bespreek het met je partner of je directe omgeving.
Tijdens de intake ontvang je een informatieboekje van Kraamzorg Mijn Baby waarin je al onze kennis, ervaring, informatie en adviezen omtrent borstvoeding nog eens op je eigen gemak kunt doorlezen.

Tijdens de kraamweek helpt onze kraamverzorgende jou zo goed mogelijk bij het voeden van je baby. Door regelmatige bijscholing en training beschikt ze over alle kundigheid. Ook kan ze je ondersteunen met praktische hulpmiddelen. Jij en je kindje doen samen de rest. Zo heeft het geven van borstvoeding alle kans van slagen.

Als je geen borstvoeding kunt of wilt geven, is kunstvoeding een goed alternatief. In ons borstvoedingsboekje besteden we daarom ook aandacht aan het geven van kunstvoeding, want dat vraagt minstens zoveel aandacht en betrokkenheid als het geven van de borst.

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT