ERVARINGEN

Foto’s en verhalen van onze cliënten

ERVARINGEN

Lees de ervaringen van onze cliënten en geniet van hun persoonlijke foto’s en verhalen.

Joziyah

22-02-2018

Vandaag mijn kraamweek afgesloten. Vanaf dag 1 goed geregeld, waren er binnen een halfuur nadat ik thuis was van het ziekenhuis. Eerste twee dagen goeie zorg gekregen van de lieve Foske... en de rest van de 5 dagen van de geweldige Kaoutar. Zij maakte de kraamweek een zeer aangename chille periode. Niet leer je alleen veel van haar maar staat ze altijd klaar om een handje te helpen waar nodig en is het super gezellig.Mocht ik in de toekomst nog een kindje krijgen dan ga ik zeker weer voor kraamzorg mijn baby.

Sara

29-03-2018

Dank je wel Stephanie en Jill voor de fijne kraamtijd! Toppers zijn jullie en we gaan jullie missen ❤️❤️

Rana

23-03-2018

Wij danken Teja heel erg en we gaan haar heel erg missen. We hebben geweldige kraamweek achter de rug alles duidelijk uit gelegd ook al is het ons 3 de baby we hebben toch nieuwe dingen bij geleerd met intake & gebeld toen ons meisje geboren was is naar ons wensen geluisterd kon niet beter luiertaart hebben we gelijk na kraamweek netjes binnen.

Ruben

08-03-2018

Kraamzorg 'Mijn Baby' is absoluut aan te bevelen. Zeer kundige en betrokken medewerkers die goed begeleiden. Voor ons 5*.

Giuna

26-09-2016

Ik zit echt op een roze wolk, Ik heb mijn kraamzorg gehad van Mijn Baby, Esther was bij mijn bevalling, en heeft mij zo goed geholpen, een super fijne vrouw! De dagen erna kreeg ik Margo thuis, Zij heeft zo ontzettend goed voor ons gezorgd, Voor mij, voor Giuna, maar ook voor mijn andere dochtertje Giorgia ( 5 jaar ) Fruitsalades kregen wij allebei, Ze hielp haar met knutselen, het was zo gezellig!.. Ze gaf een enorme rust, een fijn gevoel. Ik heb een traantje gelaten toen zij weer weg ging. Dank jullie wel voor de super tijd!.. Liefs van ons♡

Storm

07-11-2016

Jammer dat je niet langer kon blijven kramen, je bent een topper!

Thayenna

29-11-2016

Petra bedankt voor je hele mooie en liefdevolle kraamweek wij waren super blij met jou heel veel gelachen en gedaan alles werd prima uitgelegd door je en je stond ons overal mee bij nogmaals dank je wel voor alles in onze kraam tijd je bent een topper en heel liefdevol ok geweest voor Chayenna

Georgina

09-09-2016

Een geweldige kraamzorg! Ik had niet verwacht dat ik kraamzorg zo fijn zou vinden, denk ook wel dat ik een bofkont was met mijn kraamvrouw Monique! De zorg die ze leverde aan ons is ontzettend prettig verlopen, zo kijkt iedereen thuis er op terug! Ik kon met alles bij haar terecht , en overal had ze een duidelijk antwoord op. Ook ben ik haar heel dankbaar, door haar ben ik erachter gekomen dat mijn dochtertje er gelig uitzag. Terwijl ik net uit het kraamhotel was.. Bleek ze een nachtje onder de lamp te moeten. Zonder haar was ik hier misschien nooit achter gekomen, wat het inhield en wat het kon doen.. Ik vertrouwde haar voordelig met mijn kleine meid..(dat gebeurt niet snel!) Als er oooit weer een baby komt meld ik me zeker direct aan bij mijn baby, en vraag ook zeker weer om Monique Lieve Monique, Bedankt voor de ontzettend fijne kraamweek, We hopen je ooit weer te zien! Knuffel van Georgina!

CONTACTGEGEVENS

Kraamzorg Mijn Baby
Stadhoudersweg 6b
3039 CA Rotterdam
T: 088 06 06 700
E: info@kraamzorgmijnbaby.nl

         

STUUR EEN BERICHT